Slika Amino Bolic 210 kapsula

     
Pin It


Amino Bolic 210 kapsula

Cena: 5.502 din

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Da li želite da trening pretvorite iz kataboličke u anaboličku aktivnost i da izgradnju mišića ubrzate do najvećih prirodno mogućih granica? Da bi u tome uspeli, vaši mišići moraju imati na raspolaganju idealnu količinu i idealni sastav aminokiselina tokom samog treninga. Zato je stvoren Amino Bolic, koji u jednoj dozi ima čak 6.500 mg Leucina, koji je najvažnija aminokiselina za izgradnju i očuvanje mišića, i jedina aminokiselina koja može sama da pokrene mišićni rast!

Leucin još bolje deluje kad su tu i ostale esencijalne amino kiseline. Zato Amino Bolic u svakoj dozi ima i preko 10,000 mg esencijalnih amino kiselina, plus glutamin i taurin!

Aminobolic snažno ubrzava obnovu i izgradnju mišića i oporavak i trenutno započinje dobijanje čvrste i kvalitetne mišićne mase, praćene izraženom definicijom. Bodi bilderima i svim atletama u napornom treningu, kao i najširem krugu korisnika, od vegetarijanaca do alergičnih na proteine, osoba izloženih dugotrajnom stresu i onih koji se oporavljaju od operacija i povreda, Amino Bolic nudi samu srž prirodne anaboličke moći.

Zahvaljujući tome, Amino Bolic među atletama važi za "jedini amino preparat koji osetiš kad ga uzimaš!"

  • Sastav:
    16,5 grama leucina, BCAA i esencijalnih aminokiselina u dozi od 7 lako svarljivih kapleta.
  • Preporuka za korišćenje:
    Za maksimalni učinak, 7 tableta (jedna preporučena doza) 15-30 minuta pre treninga.
 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dijetetski suplementi > Sportski suplementi i dodaciSlični proizvodi


Riblje ulje zaboravljeni izvor zdravlja Zaista je veliki spisak...
2.240 din