Slika Joint MD 20 tab

     
Pin It


Joint MD 20 tab

SKU: 5299

Cena: 1.535 din

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu proizvoda

JOINT MD

Br 1 PROIZVOD ZA ZGLOBOVE i artritis, preporučen od strane ortopeda.
ŠAMPION U OBNAVLJANJU ZGLOBOVA

Ekonomično Manje pakovanje JOINT MD od 20 tableta


BRŽI REZULTATI

Osobe koje imaju bolove u zglobovima veoma dobro znaju koliko to može da otežava svakodnevni život i čini ga veoma frustrirajućim. Dosadašnji terapijski rezultati na ovom polju su bili veoma skromni tj. sve do pojave JOINT MD, koji je napravio novi pristup u terapiji oboljenja hrskavičnog tkiva i pokazao do sada najbolje rezultate i za samo 14 dana postigao PUN TERAPIJSKI EFEKAT, što se može videti na dole prikazanom dijagramu.

Rezultati potvrdjeni u WOMAC-ovoj kliničkoj studiji uporedjivano sa dnevnom dozom od 1500 mg glukosamina (dvostruko slepa, placebo kontrolisana)

KLINIČKI DOKAZAN

Osnovni mehanizam delovanja JOINT MD se značajno razlikuje od dosadašnjih sličnih praparata. Naime, svi preparati su se temeljili na dopremi potrebnih gradivnih supstanci putem krvotoka, što nije bilo naročito uspešno zbog činjenice da hrskavica ne poseduje svoj vlastiti krvotok već se ishranjuje putem difuzije hranjljivih supstanci iz okolnih tkiva. Kod degenerativnih promena zglobova ili u slučaju povrede hrskavice iz bilo kojeg drugog razloga, dolazi do imune reakcije organizma u kome neutrofili kao jedne od glavnih imunih ćelija, imaju glavnu ulogu u uklanjanju oštećenog tkiva. Upravo ove ćelije JOINT MD koristi kao glavni način delovanja, gde se vezujući preko neutrofila, unosi u zglob i donosi materije na samo mesto oštećenja i na taj način omogućuje najbrže i najefikasnije delovanje. JOINT MD u sebi osim lekovitih materija sadrži i imune materije neophodne za restituciju oštećenog zgloba kao i za povećanje elastičnosti i smanjenje bola.

Osnovu delovanja JOINT MD čine tri zaštićena brenada, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend i Joint Support Proprietary Blend, koji su nastali posle višegodišnjeg istraživanja američkih vrhunskih Univerzitetskih klinika. U sastav ulazi i hijaluronska kiselina, glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. MSM kompleks kao značajan izvor sumpora obezbedjuje blagotvorno dejstvo sumpora kod reumatskih tegoba, ukočenosti kao i na ceo organizam. Ekstrakt zelenog čaja kao već dobro poznati antioksidans upotpunjuje ovu formulu i čini je znatno kompletnijom. Sierrasil (Trace mineral source) predstavlja veoma značajan izvor minerala neophodnih za pravilnu regeneraciju i čvrstinu zglobova što JOINT MD čini najpotpunijim i najboljim proizvodom za regeneraciju hrskavičnog tkiva.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Koristi se kao dodatak ishrani. Preporučuje se da se preparat terapijski uzima dva puta dnevno po dve kapsule (2×2), prvih 14 dana za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i njihove čvrstine i fleksibilnosti.

Posle postizanja terapijskog efekta, koristiti jednom dnevno po dve kapsule za svakodnevnu podršku zglobova.

Ne preporučuje se upotreba kod osoba ispod 18 godina!!!

Za trudnice i dojilje obavezna konsultacija lekara pre upotrebe!!!

OSNOVNI SASTAV

Hijaluronska kiselina, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend, EZ Move TM, Joint Support Proprietary Blend, MSM, Curcumin ekstrakt, Bromelain ekstrakt, Ekstrakt zelenog čaja, Polygonum cuspidatum ekstrakt, Alfa-lipoicna kiselina.

KLINIČKI POTVRĐEN

PUN TERAPIJSKI EFEKAT ZA SAMO 14 DANA

NOVA UNAPREDJENA FORMULA

Daje 300% BRŽE I BOLJE rezultate od max primenjenih doza glukozaminosulfata

Sa jedinstvenim sastavom (JOINT SUPPORT + JOINT HEALTH + JOINT GUARD) i hijaluronskom kiselinom koja daje najbolje rezultate u reparaciji hrskavičnog tkiva

Snažno deluje na oštećene zglobove vršeći njihovu regeneraciju i smanjujući njihovu ukočenost dok zdravim zglobovima daje neophodnu čvrstinu, pokretljivost i elastičnost

Daje 3 puta brže i bolje rezultate od Glucosamin-a 1500 mg

 

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Joint MD

Brend: Joint MD

Kod proizvoda - SKU: 5299Slični proizvodi


Joint MD Revolution 30 tableta Br 1 PROIZVOD ZA ZGLOBOVE i artritis,...
3.050 din
3.490 din
Joint MD 50tbl Br 1 PROIZVOD ZA ZGLOBOVE i artritis, preporučen od...
2.800 din
3.199 din
JOINT MD REPAIR GEL 75ml Inovativna i najkompleksnija formula kod...
745 din
879 din
  
  


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?