Slika Prostar 100% Whey Protein

     
Pin It


Prostar 100% Whey Protein

SKU: 6278

Cena: 2.310 din

  Cena može da varira u zavisnosti od težina

 

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

PROSTAR 100% WHEY PROTEIN 


***Prikazana cena je za pakovanje od 454g*** Dostupan u više težina!


Prostar Whey Protein je napravljen za sve, od onih koji treniraju dva puta nedeljno, do profesionalnih bodibildera! Takodje poboljsava funkciju imunog sistema i vase zdravlje! Pomocice vam da sacuvate ili izgradite misicnu masu, ostvarite vecu gustinu misica i definiciju, a sve to PRIRODNIM putem, visokovrednosnim proteinom izolovanim iz surutke! Zato nemojte vise iscrpljivati svoje telo besomucnim treninzima koji nemaju efekta i samo smanjuju vasu misicnu masu i preuzmite stvar u svoje ruke!

Protein je verovatno najvazniji dodatak ishrani za sve sportiste, a posebno za one koji treniraju dugoročno, naporno i sa velikim težinama. On je gorivo za izgradnju, toniranje i odrzavanje glatke misicne mase. U osnovi, protein je neophodan za rast i razvoj. Medjutim, proteini se ne koriste direktno nakon apsorpcije iz hrane. Oni se u telu razlazu na prostija jedinjenja – aminokiseline, koje su osnovni gradivni blokovi zivih bica. To znaci da su aminokiseline, a ne proteini osnovni nutrijenti.

Od 20 aminokiselina koje telo koristi za izgradnju misica, 11 su neesencijalne aminokiseline (telo ih moze sintetisati iz drugih aminokiselina), dok su njih 9 esencijalne, ne mogu se sintetisati u telu i do njih telo dolazi tako sto razgradjuje proteine koje mi, ishranom, unesemo tokom dana. Ukoliko bilo koje od 9 esencijalnih aminokiselina nema dovoljno u organizmu, misici ne mogu rasti ili se oporavljati!

Nacin na koji telo koristi proteine tokom ili posle treninga razlikuje se od nacina na koje koristi masti ili ugljene hidrate. Satima nakon treninga, telo iz aminokiselina proizvodi takozvane strukturalne proteine koji se koriste za popravak ili izgradnju misica. To je jedan od razloga zasto bi sportisti morali voditi racuna o ishrani pre, tokom i posle treninga! Da bi zadovoljili potrebe sportista u to vreme, istrazivaci Ultimate Nutritiona su razvili novu i poboljsanu formulu Prostar 100% Wheya sa potpunim spektrom od 20 aminokiselina koje nase telo koristi! Prostar 100% whey se dobija procesom niskotemperaturnih mikro i ultra filtracija da bi se osigurao najvisi kvalitet proizvoda, bez gubitka vaznih frakcija kao sto su Beta Lactoglobulin, Alfa Lactalbumin, Glycomacropteptide, Imunoglobini, Proteose Peptones, Serum Albumin , Lactoferrin i Lactoperoxidasa.

1) Kako se konzumira 100% Prostar Whey?

Moze se konzumirati na razne načine. Bilo sa vodom (preporučeno posle treninga) ili vasim omiljenim pićem. Najpotrebniji vam je neposredno nakon treninga, ali ga možete piti i nekoliko puta dnevno kako bi vaše telo konstantno imalo priliv svih potrebnih aminokiselina!

2) Kako 100% Prostar Whey poboljšava imunitet?

Poboljšava imunitet tako što povećava produkciju prirodnih antioksidanata koje telo sintetiše. Takođe, gore pomenute mikrofrakcije, koje se ne gube naprednim postupcima mikrofiltracije pozitivno utiču na imuni sistem, koji slabite napornim i teskim treninzima!

3)Kakav ukus ima?

Prostar Whey se pravi u raznim ukusima da bi se prevazisao gorak ukus aminokiselina. Ukus se dodaje niskotemperaturnim procesom da bi se sacuvala sva prirodna svojstva proteina iz surutke! Izaberite sebi onaj koji najvise volite!

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 80 Sastav po serviranju (1 dozirna merica (30g)):
Kalorije 120
Kalorije iz masti 10
Ukupno masti 1g
Ukupno ugljeni hidrati 2g
Šećer 1g
Protein 25g
BCAA 6007mg
EAA (Esencijalne Amino Kiseline) 11727mg
Ukupno Amino Kiseline 25000mg


 

Pakovanja:

454g, 907g, 2,39kg

Upotreba:


Kao dodatak ishrani jednom sportisti najvažnije je koristiti Prostar 100% Whey Protein odmah nakon treninga sa vodom ili omiljenim pićem a prema vašim potrebama možete ga koristiti i nekoliko puta u toku dana kako bi uneli dovoljno gradivnih materija koje su neophodne za rast vašić mišića i pojačali imunološki sistem.

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dijetetski suplementi > Sportski suplementi i dodaci

Kod proizvoda - SKU: 6278Slični proizvodi


Iso Cool je elitni whey protein dobijen postupkom, koji čuva čitavu n...
3.685,50 din
Ultimate Nutrition je u svoju ponudu ubacio i novu paletu proteina iz...
2.685 din
Light Digest Whey Protein nova je generacija izrazito lako probavljivog...
150 din