BOCASSY Paris - prirodna luksuzna kozmetika

BOCASSY PARIS Smart kozmetika - za mesec dana vašem licu više nece trebati instagram filter

Pametna kozmetika BOCASSY PARIS - nega kože koja osvaja svet

Ako pitate make-up influensere šta bi izdvojili kod Bocassy Paris Smart kozmetike, oni bi rekli najbolja krema koju možete da stavite na lice koja ce sprečiti da vam se sminka uvuče u pore i fine linije na licu. To bi svakako odgovaralo devojkama i ženama koje svakodnevno koriste šminku. Za one koje ne koriste šminku svakog dana, svežinu i sjaj koje daju hidratantne kreme videće već nakon prvog nanošenja.

Kada je nega kože u pitanju, malo je toga što ženska populacija nije već probala. Novo na svetskom tržištu, tema koja se zagreva jeste SMART KOZMETIKA. O čemu je reč?

Dok mainstream brendovi uglavnom rade na marketingu, niche sfera, tj. alternativni manji brendovi uveliko su ušli u ozbiljne inovacije.

Zamislite kremu ili serum koji stvarno rade, čiji je efekat vidljiv vec nakon dvadesetak dana redovnog korišćenja. Još važnije, zamislite osećaj kada nanesete kremu koja ima savršenu strukturu i sastojke koji vam pričine momentalno zadovoljstvo.

BOCASSY PARIS Smart kozmetika - za lice kao iz Instagram filtera

Bocassy je deo smart zone nege zahvaljujući autentičnoj tehnologiji mešanja sastojaka preparata i očuvanju njihove aktivnosti i efikasnosti. Brzina sinergije sastojaka u ogromnoj meri utiče na kvalitet preparata. Tako je Bocassy dosao do 5 puta potentnijih krema i seruma, i ono što je najzanimljivije sama baza kreme ostaje aktivna i zahvaljuujući tome količina aktivnih i stabilizovanih elemenata u kremama je petostruko veća nego kod konkurencije.

Sve kreme i preparati su klinički ispitani i Bocassy ponosno stoji iza svojih tvrdnji. Još važnije utisci koji nam stižu kao povratne informacije su neverovatni. Jednom ko proba proba Bocassy ostaje veran, a ova kozmetička kuća ne samo da nagradjuje svoje dame kvalitetom, nego vrlo često darivanjem koja organizuju kako bi se zahvalili na poverenju damama koje su deo Bocassy porodice.RECENZIJE 

Maja T.⭐⭐⭐⭐⭐

Imam prijateljicu koju poslednjih godinu dana davim da mi donosi kreme iz Slovenije.. ja sam oduševljena što su konačno u Srbiji a verujte tek je ona jer sam konačno prestala da je cimam. Meni su vrhunske i ko se malo razume u negu lica shvatiće o kom je kvalitetu reč.

Ana V.⭐⭐⭐⭐⭐

Predlagala sam dečku da uvezemo ove kreme ali nas je neko preduhitrio😁😁pošto se bavim profi šminkanjem moram da priznam da sam krijumčarila max moisturizer jer nema bolje podloge za nanošenje šminke... kad sam preporucivala svojim klijentima svima je bilo kao gde da kupe ... poklonila sam nekoliko krema i postala distributer na crno 🤣🤣🤣hvala ljudi oslobođenje i svaka preporuka. Moj instagram je (pa ovo kao prekrijte da se ne vidi da se reklamira za sminku)pratite me za makeup ❤❤

Nikolina M. ⭐⭐⭐⭐⭐

Dobila uzorak kreme i seruma na kongresu kozmeticara- sta je ovoooooo ludnica kreme koristim zadnjih 10 dana i one tanke linije skoro nestaše. Iskreno nisam odmah verovala toj devojci koja ih je zastupala na štandu sad mi zao sto nemam njen broj da joj kažem da su top ali evo ovim putem valjda ce videti. Svaka čast pozz

Milica R. ⭐⭐⭐⭐⭐

Toliko sam skupih krema kupovala i nijedna mi nije dala rezultat koji sam ocekivala. Bocassy kremu sam iskreno dobila na poklon a odusevila me prvo struktura, prosto nisam verovala da je to stvarno. Rezultat sam videla posle 3 sedmice a odmah sam kupila i Master mind serum koji kida. Ja sam toliko odusevljena da svoje poverenje vise ne poklanjam nikom osim Bocassy kozmetici. Svaka cast.