Slika Bone up MD, 30 kesica

  • Slika Bone up MD, 30 kesica
  • Slika Bone up MD, 30 kesica
  • Slika Bone up MD, 30 kesica
     
Pin It


Bone up MD, 30 kesica

Cena: 1.638 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Besplatna isporuka za porudžbine preko 2.500 RSD

SJAJNI BONE UP- U NOVOM OBLIKU! KESICE KOJE SE RASTAPAJU U VODI ZA BRŽU I BOLJU APSORPCIJU. NAJKOMPLETNIJI I NAJUKUSNIJI PREPARAT KALCIJUMA DO SADA

ZA EFIKASNU PREVENCIJU I TERAPIJU OSTEOPOROZE

SAMO 1 KESICA DNEVNO!!!


Jedinstvena formula za efikasnu prevenciju i lečenje OSTEOPOROZE. 

  • Klinički dokazan
  • Poboljšava kvalitet i gustinu kostiju
  • Smanjuje razgradnju kostiju

Bone-UP MD je kombinacija Kalcijum citrata, Magnezijum citrata, Cink citrata, Vitamina K2 i Vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks. Samim tim pomaže održavanju integriteta koštanog sistema i zdravlju arterijskog i kardiovaskularnog sistema. Čini kosti  jakim i zdravim.

Kalcijum Citrat: Citratni oblik kalcijuma ne remeti acidobaznu ravnotežu želudca , što je veoma bitno kod pacijenata koji koriste antacide i druge lekove za kontrolu pH. Posebno je bezbedan za pacijente nakon bajpas operacije želudca.  Kalcijum citrat se prevashodno koristi kod pacijenata sa osteopenijom i osteoporozom , ali i za stanja poput hipoparatireoidizma, određenih bolesti mišićnog sistema (latentna tetanija),  niskog nivoa kalcijuma u krvi (dijete). Preporučuje se i osobama koje imaju potrebu za unošenjem dodatnih količina kalcijuma (trudnice, dojilje, žene u postmenopauzi i pacijenata koji koriste lekove poput prednizolona, fenitoina, fenobarbitola)  

Vitamin D3: reguliše promet kalcijuma u organizmu i bez njega se kalcijum ne može resorbovati . Takođe igra bitnu ulogu u blokadi oslobađanja  PTH, kao i za normalno funkcionisanje mišićnog i imunog sistema.

Vitamin K2 (MK-7): ovaj vitamin ljudski organizam ne sintetiše, već se unosi hranom. Aktivira dva specifična proteina – osteokalcin (bitan za vezivanje kalcijuma i njegovu ugradnju u koštani matriks) i “matrix GLA protein” čija je uloga u vezivanju i uklanjanju viška kalcijuma iz arterijskih krvnih sudova i hrskavice.  Vitamin K2 (posebno oblik MK-7) je neophodan da bi se uneti kalcijum u organizmu pravilno iskoristio.

Magnezijum citrat: ima blagotvoran uticaj na mnogobrojne funkcije našeg organizma. Deluje kao lepak koji vezuje kalcijum i fosfor u toku izgradnje koštanog matriksa. Sem toga magnezijum je bitan u izgradnji vezivnog ktiva i zglobne hrskavice.

Način upotrebe: Jednom dnevno razmutiti kesicu u čašu vode

Nema kontraindikacija!

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dijetetski suplementi, NOVOSlični proizvodi


Bone-Up 120 kapsula NAJBEZBEDNIJI ELEMENTARNI KALCIJUM 2.5 x veća...
1.770 din
2.140 din
Najukusniji VITAMIN D3 ikada! KOMFORNA I TRENDI PRIMENA BILO...
567 din