Slika Joint MD Revolution 30 tableta

  • Slika Joint MD Revolution 30 tableta
  • Slika Joint MD Revolution 30 tableta
  • Slika Joint MD Revolution 30 tableta
     
Pin It


Joint MD Revolution 30 tableta

SKU: 34

Stara cena: 3.490 din Popust 13%

Nova cena: 3.050 din

PDV od 20% je uključen u cenu, Besplatna isporuka za porudžbine preko 2.500 RSD

Joint MD Revolution 30 tableta
Br 1 PROIZVOD ZA ZGLOBOVE i artritis, preporučen od strane ortopeda!

Rešite bol i ukočenost.
Povećajte pokretljivost Vaših zglobova.

Poboljšanje već nakon 2 nedelje!


Preporučuje se kod:

  • -Artroze kolena, lakta, ramena, kuka
  • - Artroze kičme i zglobova šake
  • - Degenerativnih bolesti zglobova
  • -Reumatoidnog artitisa
  • -Kod zglobova koji su izloženi teškom fizičkom opterećenju
  • -Kod povreda zglobova


ŠTA SADRŽI JOINT MD REVOLUTION?

Dva zaštićena kompleksa nastala višegodišnjim istraživanjima na Američkim Univerzitetskim klinikama.

Joint Health Proprietary Blend, zaštićena mešavina koja sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat i ekstrakt korena kurkume. Izolovani proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa.

Hondroitin-sulfat je neophodan za održavanje strukturnog integriteta tkiva, pre svega kože i hrskavice. Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka što je veoma važno jer hrskavicu ne ishranjuje krvotok i sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice. Takođe, doprinosi elastičnosti hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena, što je naročito važno kod starije populacije.

Joint Support Proprietary Blend, predstavlja mešavinu metilsulfonilmetana (MSM), ekstrakata korena đumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline.

Kurkuma (Curcuma longa) se tradicionalno koristi kao začin i u lekovite svrhe. Zbog svog antiinflamatornog delovanja i inhibitornog delovanja na medijatore koji učestvuju u razgradnji hondrocita, kurkuma je sastojak preparata koji su namenjeni osobama sa osteoartritisom.

Metilsulfonilmetan (MSM) je komponenta proizvoda namenjena očuvanju funkcije lokomotornog sistema. Takođe utiče na čvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva, izvor je sumpora koji je od velike važnosti za zdravlje kostiju.

Đumbir (Zingiberofficinale), odnosno rizom đumbira se koristi kod reumatoidnih oboljenja zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja.

Alfa lipoinska kiselina ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost.

Koren troskota (Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol koji poseduje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno delovanje, zbog čega ima potencijalni povoljni efekat kod inflamatornih oboljenja zglobova.

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se koristi kod oštećenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.


 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Joint MD

Brend: Joint MD

Kod proizvoda - SKU: 34Slični proizvodi


JOINT MD REPAIR GEL 75ml Inovativna i najkompleksnija formula kod...
745 din
879 din