Slika Ogrlica Power Band - Quantum Value

     
Pin It


Ogrlica Power Band - Quantum Value

SKU: 404

Cena: 490 din

PDV od 20% je uključen u cenu, Besplatna isporuka za porudžbine preko 2.500 RSD

OGRLICA POWER BAND

Ogrlica Power Band od 100% Hirurškog silikona, kao i naše narukvice, ove oglice mogu ići svugde uz Vas, bilo gde da ste se uputili. Napravljen sa mogućnosti rastezanja, proteže se lako preko glave, ovi privesci su dizajnirani sa performansama na umu. U kompletu sa dva Power Band holograma, sa istim funkcijama kao i sve Power Band narukvice sa jedinstvenim stilom za profesionalace elitnog nivoa ali i za upotrebu svakodnevnog korisnika. Omiljen među MLB igračima, ova ogrlica je udobna, može se nostiti i tokom sportskih aktivnosti. Dužina silikona privesku kabla je (23 inča ili 58.4cm)


Posledice brzih životnih promena i stresa, negativno se odražavaju na mentalno i fizičko zdravlje, a mnogobrojni simptomi – umor, slaba koncentracija i pamćenje, anksioznost, gubitak samopouzdanja – opominju i upozoravaju na loše stanje organizma.

Vitalnost ljudskog organizma počiva na efikasnoj razmeni između pozitivno i negativno naelektrisanih jona. Power Band, MOĆNA OGRLICA, doprinosi uspostavljanju jonskog balansa i putem holograma balansira energetsko polje , povećava snagu, elastičnost mišica, poboljšava ravnotežu, štiti od negativnog zračenja i preventivno utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma, doprinoseći pozitivnom raspoloženju. Namenjena je celokupnoj populaciji i svim starosnim dobima.
 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Power Band narukvice

Kod proizvoda - SKU: 404