Načini plaćanja

Dragi kupci, uživajte u kupovini vaših omiljenih proizvoda i vikendom, vaše porudžbine biće obrađene prvog radnog dana u narednoj nedelji. Tu smo za vas za sva pitanja i sugestije i možete nas kontaktirati na br. tel +38163569984 svakog radnog dana od 08 00h - 16 00 h.

AleksandarMN (prodavnica.aleksandarmn.com) nudi sledeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzećem

Ukoliko želite da izvršite plaćanje pouzećem, isplata se vrši prilikom isporuke porudžbine. Isporuka se vrši putem eksterne kurirske službe, isplata se vrši direktno osobi koja vrši isporuku.

Platnim karticama

Prilikom poručivanja online na prodavnica.aleksandarmn.com možete izvršiti plaćanje vašom ličnom ili kompanijskom platnom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanja korišćenjem platne kartice je zaštićen metod, jer se vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.
Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj platne kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis).

Aktuelni cenovnik kurirske službe pogledajte na sledećem linku: https://cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport-fizicka-lica/

Isporuka je za porudžbine čija je vrednost preko 3000,00 dinara GRATIS!