Slika Q-absorb 30mg Jarrow Formulas

     
Pin It


Q-absorb 30mg Jarrow Formulas

SKU: 210690920080/1

Stara cena: 2.199 din Popust 26%

Nova cena: 1.630 din

PDV od 20% je uključen u cenu, Besplatna isporuka za porudžbine preko 2.500 RSD

 


 

Q-absorb 30mg Jarrow Formulas

ZAŠTO BAŠ JARROW Q-ABSORB KOENZIM Q10?
- 100% prirodan, u celini u trans-konfiguraciji
- Apsorbuje se brže nego drugi oblici koenzima Q10
- Ne sadrži polisorbat, ni druge emulgatore i aditive koji se dodaju koenzimu Q10 radi njegovog boljeg iskorišćenja u organizmu
- Bar 40% bolja iskoristljivost koenzima Q10 nego iz suvih kapsula
- Sa manjom dnevnom dozom se postižu potrebne koncentracije koenzima Q10 u organizmu
- Brže nego sa drugim oblicima koenzima Q10 se postižu rezultati

Q-ABSORB KOENZIM Q10 MOŽETE NABAVITI, BEZ RECEPTA U VAŠOJ APOTECI

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

ŠTA JE KOENZIM Q10?
Koenzim Q10 je liposolubilna supstanca koja se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma i neophodna je za njihovo normalno funkcionisanje. Naime, koenzim Q10 je deo elektronskog transportnog sistema mitohondrija (organela koje se nalaze u svakoj ćeliji ljudskog organizma) gde je od velike važnosti u proizvodnji energije neophodne za funkcionisanje svake ćelije našeg organizma, naročito ćelija organa koji su tokom celog života veoma aktivne - ćelija srca, pluća, jetre...

Takodje, koenzim Q10 je vrlo važan antioksidans kako u mitohondrijama tako i u membranama svih ćelija našeg organizma. Kao takav on štiti ćelije od štetnog uticaja slobodnih radikala* sprečavajući oksidaciju proteina i lipida u ćelijskim membranama i smanjujući oksidativno oštećenje DNK ćelija.

Koenzim Q10 sprečava oksigenaciju LDL holesterola (lošeg holesterola) i na taj način smanjuje njegov potencijal da stvara arterosklerozu.

Nauka danas smatra da normalni nivoi koenzima Q10 u organizmu mogu sprečiti nastanak i razvoj pojedinih bolesti i značajno odložiti proces degenereacije ćelija, a time i starenje organizma, a da nedostatak istog vodi različitim funkcionalnim poremećajima. Do sniženja koncentracije koenzima Q10 dolazi sa starenjem organizma, u toku nekih bolesti, u toku upotrebe nekih lekova, itd.

*Slobodni radikali su veoma nestabilni i samim tim veoma reaktivni molekuli. Kao takvi, oni se kreću po ljudskom organizmu, oštećuju razne strukture u ćelijama i na taj način nanose veliku štetu organizmu. Nastaju pod uticajem UV zračenja, pušenja, stalnog konzumiranja alkohola, hrane zagadjene pesticidima i teškim metalima. Protiv njih organizam se bori tzv. antioksidantima, medju kojima je najjači upravo koenzim Q10.

KOJI OBLIK KOENZIMA Q10 JE NAJBOLJI?
Vaš organizam će najbolje da apsorbuje i iskoristi koenzim Q10 ukoliko je on u obliku soft gel kapsula. Jarrow's Q-ABSORB koenzim Q10 je u obliku soft gel kapsula. Pored toga on je 100% prirodan i nisu mu dodati bilo kakvi aditivi i emulgatori. Sve ovo zajedno čini ga Vašim najboljim izborom.

KAKO SE UZIMA Q-ABSORB KOENZIM Q10?
Ukoliko Vam Vaš lekar nije drugačije savetovao, dnevno se uzima 1 kapsula (30 mg).

KADA NASTUPA POBOLJŠANJE?
Brzina nastupanja pozitivnih rezultata je u korelaciji sa manjkom koenzima Q10 u organizmu - tako da ako poboljšanje nastupi nakon par dana to ukazuje na značajan nedostatak - manjak koenzima Q10 u organizmu. Najčešće prvi simptomi koji nestaju su osećaj hroničnog umora, bezvoljnosti, tromosti...

UPOZORENJE!
Preparat ne treba da uzimaju zdrave trudnice, dojilje i deca. Ne koristiti po isteku roka trajanja.

MADE IN USA!

 

Tagovi:Informacije o proizvodu


Kategorija: Jarrow Formulas

Kod proizvoda - SKU: 210690920080/1Slični proizvodi


Jarrow Formulas Vitamin D3 100 softgel kapsula ZAŠTO VITAMIN D3 JARROW...
835 din
950 din
Bone-Up 120 kapsula NAJBEZBEDNIJI ELEMENTARNI KALCIJUM 2.5 x veća...
1.770 din
2.140 din